Industriële wandlamp

Stoere industriele wandlampen voor diverse doeleinden. Deze armaturen werden vroeger gebruikt om werkplekken te verlichten. Daarom zijn deze fabrieks wandlampen veelal verstelbaar en robuust uitgevoerd. Functioneel op de plek waar u goede verlichting wilt.

De grove vintage look geeft een stoere uitstraling en maakt het interieur helemaal af. Er zijn diverse uitvoeringen, kleuren en maten. Er zijn kantel-, zwenk- en draaibare industriele wandlampen Ben je meer op zoek naar hanglampen met een industrieel design, of gaat het je specifiek om de art deco hanglampen?

Industriele wandlamp online bestellen

Uiteraard kun je naast de industriële wandlamp ook de industriele vloerlampen of stoere hanglampen bekijken, samen zorgen ze ervoor dat je de mogelijkheid hebt om het hele verlichtingsplan op een bijzondere wijze vorm te geven. Je kunt de industriële lampen eenvoudig online bestellen en veilig afrekenen. Wij gaan er vervolgens direct mee aan de slag, zodat je de wandlamp van je keuze zo snel mogelijk aan de wand hebt hangen.

Filter Filter

Beoordelingen Beoordelingen

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode in uw mailbox (kijk in uw ongewenste emailbox als u niets heeft ontvangen in uw inbox)!

omhoog