Industriële vloerlamp

Stoere industriele vloerlampen in allerlei verschillende uitvoeringen. Deze staande lampen met industrieel design zijn veelal uitgevoerd in metaal. Ook zijn er landelijke lampen met houten drie poten met theater spot of vintage design vloerlampen met een kap. Allemaal industrieel vormgeggeven vloerlampen die u voor verschillende doeleinden gebruiken kunt. Omdat deze armaturen vroeger werden gebruikt om werkplekken te verlichten, zijn deze fabriekslampen veelal verstelbaar en robuust uitgevoerd. Tegenwoordig is het de trend om deze lampen ook voor sfeerverlichting te gebruiken. U creeërd hiermee een stoere uitstraling. Functioneel licht op de plek waar u goede verlichting wilt. Sfeerverlichting als u de toneelspot indirect richt.

Ben je meer op zoek naar industrieel vormgegeven hanglampen, of gaat het je specifiek om de industriele tafellampen?

 

Industriele vloerlamp online bestellen

Uiteraard kun je naast de industriële vloerlamp ook de industriele hanglampen of stoere wandlampen bekijken, samen zorgen ze ervoor dat je de mogelijkheid hebt om het hele verlichtingsplan op een bijzondere wijze vorm te geven. Je kunt de industriële lampen eenvoudig online bestellen en veilig afrekenen. Wij gaan er vervolgens direct mee aan de slag, zodat je de vloerlamp van je keuze zo snel mogelijk in huis hebt.

Filter Filter

Beoordelingen Beoordelingen

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode in uw mailbox (kijk in uw ongewenste emailbox als u niets heeft ontvangen in uw inbox)!

omhoog