Industriële hanglamp

Een industriële hanglamp van stoere en grove materialen is een echte eyecatcher in elke moderne inrichting. In je huis, werkplek of in een winkel. Het robuuste element, de stoere details zoals vleugelmoeren, bouten en kettingen zorgen voor deze specifieke stoere vintage uitstraling. Gepolijste, gegoten en volledig metalen modellen in diverse kleuren en maten. De keuze is enorm.

Naast de grof afgewerkte industriele hanglampen zijn er verschillende stijlen. Ben je meer breed op zoek naar draad lampen met een industrieel design, of gaat het je specifiek om de art deco hanglampen?

 

Industriele hanglamp online bestellen

Uiteraard kun je naast de industriële hanglamp ook de industriële vloerlampen of stoere wandlampen bekijken, samen zorgen ze ervoor dat je de mogelijkheid hebt om het hele verlichtingsplan op een bijzondere wijze vorm te geven. Je kunt de industriële lampen eenvoudig online bestellen en veilig afrekenen. Wij gaan er vervolgens direct mee aan de slag, zodat je de hanglamp van je keuze zo snel mogelijk aan het plafond op kunt hangen.

Filter Filter

Beoordelingen Beoordelingen

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode in uw mailbox (kijk in uw ongewenste emailbox als u niets heeft ontvangen in uw inbox)!

omhoog