Filter Filter

Cone flexibele leeslampen

Hier ziet u alle kleuren van de flexibele Cone leeslampen. Deze praktische vloer- en wandlampen zijn toepasbaar voor vele doeleinden. Door de flexibele stang kunt u het licht goed richten. Wij leveren deze lampen standaard met een dimbare 5,5 watt GU10 led lamp met een lichtopbrengst van 360 lumen, (warm licht 2700 kelvin). Het lampje wordt niet heel warm zodat deze ook geschikt is voor een kinderkamer of in de slaapkamer. Voor welke variant u ook kiest. Met deze armaturen verzekerd u zichzelf van goed en gericht 'lees' licht.

Doordat u deze lamp kunt dimmen is deze ook te gebruiken om een sfeerlicht te maken. Ze zijn leverbaar in de volgende kleuren; Staal, brons, wit, zwart en zand / beige kleur.

Door gebruik te maken van deze energiezuinige led lampen hoeft u voorlopig géén lampje te vervangen.

Je kunt online veilig en vertrouwd een bestelling plaatsen, wij gaan ermee aan de slag en zorgen ervoor dat je de lamp zo snel mogelijk tot je beschikking hebt.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode in uw mailbox (kijk in uw ongewenste emailbox als u niets heeft ontvangen in uw inbox)!

omhoog